Teken van leven
Door: Annick Janssens
Blijf op de hoogte en volg Annick
24 Maart 2008 | Spanje, Granada
Heej ben ik weer!
De afgelopen weekjes zijn goed verlopen. Ben inmiddels aan mijn 2e sessie lessen begonnen. De 1e heb ik goed afgerond had een 9,5 gekregen dus kan niet klagen(a) en merk ook wel dat ik me al wat beter kan verwoorden in het spaans...ze begrijpen me zefls zo nu en dan:P ben dus een niveau omhoog gegaan maar mijn klas is nu wel wat groter dan eerst. zitten met 18 mensen in de klas en wederom is iedereen amerikaans op een franse jongen na...maar t is wel een gezellige klas dus komt goed!
Verder is afgelopen week een vriendinnetje parijs op bezoek geweest voor een paar daagjes wat super leuk was natuurlijk! Heerlijk tapas gegeten, uitgeweest en of course naar het alhambra geweest...was er al keertje geweest twee jaar terug maar ook nu weer was ik erg onder de indruk!
Verder is het net semana Santa geweest hier de week voor pasen wordt hier erg groot gevierd...vooral waar ik zit (andalucia)....houdt in dat ze elke dag religeuze standbeelden door de stad dragen...was erg raar om te zien maar wel leuk om is mee te maken! Omdat ik dus een weekje vrij was ben ik paar dagen naar het strand geweest met ana en luis....t weer was prima maar nog niet echt zwem weer...maar heb wel al mn eerste laagje bruin er opzitten;) en toen begon het te regenen dus ben ik terug gegaan naar granada om wat van de semana santa te zien! Vrijdag hebben mn huisgenootje heerlijk italiaans gekookt en waren er een paar vriendinnen van hun! En zondag hadden we echt veel mensen over de vloer van deze keer had een Tsjechisch vriendinnetje van hun tsjechisch voor ons gekookt...was erg gezelilg en erg lekker! En vandaag begon het normale leven weer wat inhoud dat ik naar school ben geweest en gewerkt heb tm 7 uur en nu ga ik zometeen sportief een uurtje rennen...jaja je gelooft t niet:P anyway hoe is het daar in nederland? is het weer nog een beetje vol te houden? zoniet dan moeten jullie maar gezellig het zonnetje komen opzoeken hier bij mij:)
Un beso muy fuerte
Un beso muy fuerte
24 Maart 2008 - 19:19
Dorien:
Yeah, ik ben de eerste!
Super leuk Nick, je vermaakt je daar wel he! top! Wanneer ben je terug?:D
kusje -
24 Maart 2008 - 20:20
Sanne:
NOU IK BEN ANDERS WEL TWEEDE!
ga nu je mail lezen en dan terugmailen! of uhhh ... ja hopelijk(a)
kus! -
24 Maart 2008 - 20:53
Saab:
DERDE!
Echt relax nickje! Klinkt zeer goed! Wou dat ik je kon komen opzoeken daar, maar helaas, heb nog steeds geen goede manier om geld na te maken gevonden dus het zit er voorlopig niet in :( Blijf het wel proberen hoor! Heel veel plezier en succes daar! en ren ze ;)
Kus! -
24 Maart 2008 - 21:16
Lies:
Dan kan ik natuurlijk niet achterblijven... VIERDE!!
Lieverd, heel goed om te horen dat je het nog steeds zo goed naar je zin hebt!! Heb je net ook al een tijdje aan de telefoon gehad en daarna nog heerlijk eds toetje opgegeten (L)! Geniet er van schat, jij bent goed in spaans en ik zie je heeeel snel !!
Dikke kus -
24 Maart 2008 - 21:16
Ima:
TJIKKKK:D!!!
t klinkt allemaal super!! Jij boft maar met zo'n huisgenootjes die lekker voor je koken!!!En heb jij hun al wat laten zien van de 'hollandse'keuken?
Veel plezier nog! en we mailen nog wel;)!
Kuss -
24 Maart 2008 - 21:30
M:
reageert privé per mail, want Edz reageert mee en die wil alléén privé!!!!
xxx -
25 Maart 2008 - 14:09
Kel:
olaaaaa nick!!
leuk teken van leven ;)
mooi dat je je zo goed vermaakt en dat je spaans zo goed gaat!!
maaruhm jaa... wanneer kom je weer terug?;)
dikke beso pour toi :D -
31 Maart 2008 - 06:25
José:
Hoi Annick,
Leuk weer even iets van je te horen! Wij hebben een super week achter de rug, want we zijn net zaterdag terug gekomen van een week wintersport in Zwitserland. Héél veel sneeuw en ook prachtig weer. Vandaag begint het normale leventje weer en ik kijk naar buiten en de zon schijnt hier volop!! Derk heeft nog een week vakantie en Joep gaat vandaag weer naar school. Jij nog veel plezier en succes en tot gauw....., lieve groet. -
21 April 2008 - 15:23
Boze Stalker!:
Zeg... ben jij van plan om weer eens wat bij te gaan tikken? 1 keer in de maand lijkt me toch wel mooi!:( -
25 April 2008 - 09:44
Oma Kaatje.:
gelukkig nu ook je website gevonden hele verhalen.ben nu benieuwd of je al wel weer heb om te zwemmen.heel veel liefs ook van opa.