El fin de semana - Reisverslag uit Granada, Spanje van Annick Janssens - WaarBenJij.nu El fin de semana - Reisverslag uit Granada, Spanje van Annick Janssens - WaarBenJij.nu

El fin de semana

Door: Annick Janssens

Blijf op de hoogte en volg Annick

04 Februari 2008 | Spanje, Granada

Nou dat was een rustig weekendje....vrijdag heb ik wat rond gewandeld en nog wat kleine dingen gehaald in de stad...was ik pas laat mee klaar aangezien hier de winkels pas om half 5 weer open gegaan. Toen heb ik een heerlijk 3 sterren diner voor mezelf bereid! En toen ik dat op had dacht nou zal granada een btje gaan verkennen....had een mooie route uitgestippeld maar daar kwam niks van terecht....was naar de 3e bocht al de weg kwijt dus een uurtje rondgewandeld ...weet niet precies waar maar was mooi! zaterdag heerlijk uitgeslapen en toen werd ik gebeld door het maria (het nichtje van onze spaanse vrieden) of ik met der wilde lunchen. Natuurlijk gedaan! zijn we naar het restaurant van haar ouders geweest! lekkere tapas gegeten! toen moest zij weer gaan leren dus ben ik zelf btje gaan winkelen...want hier is uitverkoop! de zara zijn shirts voor 3 euro...dus its heaven for me;) maar heb me rustig gehouden!
'savonds wat spaanse tv gekeken...verstond er vrij weinig van ma kreeg de clue wel mee dus dat was wel prima!
en zondag was erg saai thuis btje spaans gedaan en tv gekeken en savonds weer mooi rondje gewandeld! ja ik was wederom verdwaald ma ach zo kom je nog is ergens!
hoe is het daar in nederland? net zo zonnig als hier neem ik aan:P
besos

ps. papa wijsneus als je commentaar geeft zorg dan wel dat het correct is... ik had extra estais gezet omdat het mv is...jeweetwel vosotros....dacht dat jij inmiddels toch wel spaans kon;)

• 05 Februari 2008 - 12:51

OMA KAATJE:

Het is mij vandaag wel gelukt jouw site te vinden,was gisteren even het spoor bijster.Jouw weekend mee beleefd.Vandaag en gisteren ben je zeker al naar de Spaanse cursus gegaan?Ik ben benieuwd,laat weer gauw at horen.Heel veel liefs Oma

• 06 Februari 2008 - 23:12

Jeanne:

Hallo Annick.

Geweldig dat je je eigen optrekje hebt gevonden (samen met mama). Probeer de taal maar snel onder de knie te krijgen (voor als je eens écht verdwaald:).
    Veel plezier. Granada is zó mooi!!! Je hoeft je daar niet vervelen.

Liefs Jeanne en Frans.

• 07 Februari 2008 - 22:09

Liesje:

Go sjattie, komt allemaal goed!
    Mailtje in je inbox!! Spaans gaat in stappen vooruit, je bent goed!!
    HVJ

• 08 Februari 2008 - 12:59

Oma:

ik had het nog niet gezienm, maar nu wat laat vanwege de uitbundige carnaval , die ik niet heb gevierd.Groetjes ook van oom jan

• 08 Februari 2008 - 14:39

Sandra:

Hej annickje:p
    Dat is echt heeeel lang geleden. Wat jij toch allemaal uitvreet, heerlijk! Ik zit hier gewoon saai beetje te studeren en jij zit gewoon in italie! Maar dat is ook precies wat je altijd wilde, zoveel mogelijk zien (als het maar niet in Nederland is:P) haha! Annick, heel heel veel plezier en ik verwacht van je dat je dadelijk vloeiends spaans spreekt:D!
    Daaag Kusje Sandra

• 09 Februari 2008 - 15:34

Oma KAATJE:

lAAT GAUW WETEN HOE DE AFGELOPEN WEEK IS VERLOPEN

• 09 Februari 2008 - 16:31

Sanne:

Wat een feest, loop gewoon alweer een berichtje achter! Heb de week weer overleefd, denk dat mijn lever het formaat en de kleur heeft van een doperwt! Zal je morgen als ik weer leef eens een uitgebreide mail sturen (ok, mezelf kennende een jaar later, maar het verlangen is er:P)
    dikke zoen
    en wat dat verdwalen betreft, dat is juist leuk, zo leer je t pas echt kennen en niet alleen de toeristische dingen! Geniet maar van je laatste nederlandse bericht, de volgenden zullen allen in spaans zijn, huhu

• 09 Februari 2008 - 16:32

San:

oh ja, ps, misschien kun je sandra uitleggen dat de rood met gele vlag niet italiaans is en dat granada in spanje ligt(A)

• 11 Februari 2008 - 10:26

Inge:

heejj nichtjee..
    oohh jaloers haha echt relaxt in zo'n warm land!! heb je wel al veel vrienden gemaakt? en waneer kom je eigelijk terug?? nou veel plezier nog!
    kus je nichtje inge

• 12 Februari 2008 - 16:45

Pappa:

Ik teste je spaans alleen maar.
    Is goed hoor!!!
    Hier als lekker rustig zonder jou en Edje ziek in bed.
    Was dit je laatste bericht?

Pappa

• 16 Februari 2008 - 01:01

Sanne:

Chica! Todos estamos esperando al proximo mesaje! Yo sé que yo tambien todavia te tengo que enviar un mail, pero todavia....!
    Que te diviertas muchissimo con las chicas italianas!
    (demasiado !!!, lo sé!)