Een teken van leven...... - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Annick Janssens - WaarBenJij.nu Een teken van leven...... - Reisverslag uit Parijs, Frankrijk van Annick Janssens - WaarBenJij.nu

Een teken van leven......

Door: Annick

Blijf op de hoogte en volg Annick

13 Oktober 2007 | Frankrijk, Parijs

Nou daar ben ik dan weer is.....mijn excuses voor mijn lange afwezigheid!
Zijn drukke weekjes geweest!
Laten we beginnen met de lessen! Dat gaat allemaal goed! Ben inmiddels al 2 klassen omhoog geschoven zo neem aan dat aangeeft dat mijn frans een beetje aan het verbeteren is! Heb leuke mensen ontmoet op school....zijn wel allemaal wat ouder dan ik...maar dat kan ik wel aan;)
De eerste twee weekjes heb ik veel van parijs genoten.....veel afgesproken met vriende....uitgeweest(nieuwe mensen ontmoet)....museums bezocht (jaja annick is wel cultureel)!!! maar aan die pret moest een einde komen aangezien ik de SAT (amerikaans eindexamen) moest maken 6 oktober! leren leren leren! maar nu dat weer voorbij is kunnen we er weer tegen aan!
Hier in paris is t de laatste tijd erg druk aangezien de wereldkampioenschappen rugby in frankrijk worden gehouden! dus dat is wel erg leuk om mee te maken elke week zijn er weer grote groepen buitenlanders! leuke sfeer!
verder gaat het met de familie ook erg goed! de moeder is echt een schatje! doet echt alles hier in huis! dus dat is een enorme luxe! ze kookt gelukkig goed! enige is dat ze niet echt vaak vlees ofzo eet dus meestal vegetarisch....maar dat nemen we er ma bij! De kinderen zijn prima! de zoon kan ik goed mee over weg dus dat is wel gezellig! en ja de dochter wissel ik alleen een bonjour en aurevoir mee uit ma dat is verder niet echt erg!
nu ga ik me klaar maken voor een avondje rugby aangezien de fransen in de halve finale staan tegen engeland dus dat wordt een hele sensatie! zal de site iets vaker gaan bijhouden!
hoop dat het met jullie allemaal goed gaat!!!!
xxxxxxxxx

• 13 Oktober 2007 - 19:26

Dorien:

Chickie!
    Ik ben de eeste:P maar jy vermaakt je dus wel daar, mooi! Ben je echt naar die rugby wedstryd geweest? super leuk is dat!! Groningen is ook nog steeds errrg leuk! Ga nog maar lekker genieten daar, heb al zin in je volgende updatë:P
    kusjes!

• 14 Oktober 2007 - 09:20

Frans En Jeanne:

Ha die Annick.
    Inderdaad eindelijk weer eens een berichtje!! Frans zei al: "waarom schrijft Annick niet vaker:)"? Je krijgt een dikke kus van hem en hij wenst je veel plezier.
    Je hebt gelijk: na hard werken is het tijd om te relaxen en lekker te genieten. Wij werken nog een weekje en dan gaan wij ook genieten in en van La Douce France.

Liefs van ons xxx

• 14 Oktober 2007 - 15:47

Het Thuisfront:

Nou Nicks, dat is een ruig bericht....bijna jezelf overtroffen en dat terwijl hier iedereen smachtend van verlangen op details zit te wachten....
    xxxxxxxxxxxxxxxxvan ons 4-en